Principalele activitati si Proiecte ale Asociatiei

Rapoarte anuale ...

Mai jos puteti citi, rapoartele de activitate, pe anii precedenti ...

Rapoarte activitati

RAPORT ACTIVITATE 2006
RAPORT ACTIVITATE 2007
RAPORT ACTIVITATE 2008
RAPORT ACTIVITATE 2009
RAPORT ACTIVITATE 2010
RAPORT ACTIVITATE 2011

Publicatii ...

Sexualitatea persoanelor cu handicap de Fejes Andras

Aceasta carte, a fost tradusa in 1998 de catre AHNR – Filiala Judeteana Arad si este prima carte publicata cu aceasta tema in Romania. Autorul, persoana cu handicap, promoveaza dreptul persoanelor cu handicap la viata sexuala luand in considerare diferite afectiuni cauzatoare de handicap.


Faimoasa carte pentru copii cuprinsi intre 3 – 103 ani "Micul print" scrisa de Antoine de Saint-Exupery a fost editata de AHNR- Filiala Judeteana Arad intr-o forma speciala cu litere de diferite dimensiuni pentru a stimula capacitatea de concentrare a copiilor si tinerilor cu handicap neuromotor sever. Acesta este primul manual alternat scris, editat si multiplicat de catre o organizatie neguvernamentala din Romania.


"Campanie de Advocacy"

Este un ghid realizat de AHNR- Filiala Judeteana Arad care prezinta diferitele instrumente de advocacy folosite de asociatia noastra in campania de sustinere a proiectului de lege "Egalizarea sanselor pentru persoanele cu handicap in Romania" elaborat de asociatia nationala AHNR.Poezii - Dana Catalina Hardut

Dana este o tanara deosebita cu handicap sever, un exemplu care ar trebui sa inspire pe multi tineri. Acest volum de poezii ne permite sa intuim doar capacitatea ei de a face fata destinului ei.